DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 20 Februari 2014

Ibrahim Ali Kata Moga-Moga Tuhan Menunjukkan Kebenaran Dalam Pilihan Raya Kecil Kajang... Kah Kah Kah


Oiiiiii !!!!... Ibrahim Ali Al-Kataki, apa pasal lu tak cakap Moga-Moga ALLAH SWT Menunjukkan Kebenaran Dalam Pilihan Raya Kecil Kajang, apa lu sudah lupa dengan Kalimah ALLAH ke Brahim oiii, bila Orang Bukan Islam nak gunakan Kalimah ALLAH lu lah antara PEJUANG-PEJUANG ISLAM JADI-JADIAN yang KONON-KONON nya sayang sangat lah dengan Kalimah ALLAH. Tapi lu sendiri pun tak mahu gunakan Kalimah ALLAH, apa cerita ni Brahim... kah kah kah !.

Tak kan Kalimah ALLAH tersebut hanya sesuai digunakan SESUKA HATI MAK BAPAK lu aje Brahim, lu rasa nak guna lu guna, lu rasa tak nak guna tak payah guna. Atau pun PENYAKIT Penaung PERKASAM yang bernama Tun Mahathir tu dah berjangkit dengan lu iaitu NYANYUK NAK MAMPOS, kalau Tun Mahathir tu patut lah beb sebab umur beliau pun sudah menjangkau 89 Tahun. Ini lu baru berumur lebih kurang dengan Anwar aje tak kan  lu dah Nyanyuk Nak Mampos Brahim... kah kah kah !.

Sepatutnya lu aje yang Bertanding menentang Anwar Ibrahim lu tahu tak Brahim, masa itu baru lah boleh lu cakap Moga-Moga Tuhan Menunjukkan Kebenaran Dalam Pilihan Raya Kecil Kajang kalau lah lu tak nak sangat gunakan perkataan ALLAH SWT. Lu boleh SEMBAHYANG HAJAT lagi Brahim, itu baru betul dan baru boleh dikatakan sebagai PEJUANG ISLAM TULIN dan bukan nya PEJUANG ISLAM JADI-JADIAN, yang MENYALAK tapi TELOR KECUT SEKECUT nya... kah kah kah !.

Sebelum gua lupa gua nak tanya dengan lu ni Brahim, apa lu dengan Umno And The Gang tak ada cadangan ke nak buat DEMONSTRASI SEMBELIH AYAM terhadap Kassim Ahmad dan Penyokong Kassim Ahmad iaitu Penaung Perkasam. Lagi satu berapa pulak TAWARAN yang akan lu dan Umno And The Gang bagi kepada sesiapa yang dapat MENAMPAR Kassim Ahmad serta Penyokong Kassim Ahmad tu Brahim. Kalau terhadap Teresa Kok sebanyak RM500 hingga RM1200 yang ini mesti lebih kot... kah kah kah !.  sumber mk


hemmmmm..... dasar muka tak malu tampal kulit babi 14 inci... kalau ada telor masuk bertanding lah beb... kah kah kah... A B U.

1 ulasan:

  1. Kebenaran nya bila Eastern Access Sdn Bhd bayar kat lu kot ibrahim?

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....