DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Jumaat, 31 Januari 2014

PRK N.25 Kajang : Kalau Ini Macam Boleh Terkencing-Kencing Noh Omar Beb... Kah Kah Kah !


Itu bukan nya gua FITNAH beb kalau lu orang tak percaya lu orang pergi baca kat sini beb... kah kah kah... apa MALANG lah nasib lu Noh Omar oiiii, lepas satu BALAK satu BALAK yang lu dapat... kah kah kah... adoi haiii beb, itu pasal lah kata Orang Dolu-Dolu lain kali kalau nak bercakap dan bertindak gunakan KEPALA OTAK bukan nya KEPALA LUTUT... kah kah kah !.

Kalid Samad punya CABARAN pun baru selesai  lu jawap konon nya lu SETUJU dengan cabaran Khalid Samad, ni datang lagi satu cabaran lain sudah lah tu dari Ahli Umno sendiri pulak tu... kah kah kah... gua ingatkan HAYAT AHLI UMNO pada Bekas Calon Ketua Pemua Umno Malaysia ni tak panjang beb... agak-agak lu orang lah PAMPERS jenis apa lah hendak dipakai oleh Noh Omar tu ya beb... kah kah kah !.

Apa macam Noh Omar hoiiiii... dengan Cabaran Khalid sudah jawap yang konon nya lu setuju, tapi setuju macam mana gua tak pasti lah. Jangan jadi seperti setuju macam Debat  yang Pertama tu sudah lah Noh Omar oiiii, sesudah Debat Dibatalkan lu SIBUK pulak pergi ke Pejabat Sinar Harian konon nya DIPERMAINKAN. Apa lu ingat kebanyakan Rakyat Bodoh ke seperti Kebanyakan Ahli Umno ke... kah kah kah !.

Macam mana pulak dengan Cabaran dari Bekas Calon Ketua Pemuda Umno Malaysia tu ADA BERANI ke Noh Omar, tak kan lu nak DIAM aje Noh Omar oiiii. Tak boleh lu nak diamkan diri aje sebab dia sebut lu punya KEJANTANAN lu, itu sudah lebih lu tahu tak Noh Omar. Lu kena BERJUANG hingga KETITISAN DARAH YANG TERAKHIR, malu tu beb... kah kah kah !.


hemmmmm..... gua ingat ini malam itu noh omar mesti tak boleh tidur, cabaran khalid samad satu hal ini datang lagi satu cabaran lain... masak lah lu noh omar oiiii... kah kah kah... A B U.

1 ulasan:

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....