DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Isnin, 27 Januari 2014

Pembatalan Debat : Noh Omar Rasa Dipermainkan... Kah Kah Kah


Boleh ketawa sampai PUTUS URAT KENTUT beb... kah kah kah... dan gua rasa juga Udang yang ada kat dalam kolam beliau pasti melompat-melompat bila dengar cakap Datuk Seri Noh Omar yang beliau DIPERMAINKAN... kah kah kah... oiiii Noh Omar apa lu ingat orang tak tahu ke apa yang ada di dalam hati lu tu yang GUMBIRA apabila Debat yang mempertemukan lu dengan Yb Khalid Samad DIBATALKAN. Lu simpan aje le lu punya TEMBERANG TAHAP LEMBAU NFC tu beb... kah kah kah !.

Siap boleh cakap lagi tu NAK SEKOLAHKAN Khalid Samad... kah kah kah... APA BARANG lu cakap ni Noh Omar oiiii... cuba lu ambil cermin dan cermin muka lu tu, atau nak lagi jelas semasa cermin muka lu tu lu bawa sekali lambang Umno yang gambar KERIS TELANJANG tu... kah kah kah... atau kalau lu tak nak bawa lambang Umno lu boleh gantikan dengan gambar Udang atau pun gambar Lembu NFC, agak-agak lah Noh Omar oiiii bila nak mengeluarkan kenyataan dari MULUT LONGKANG lu tu... kah kah kah !.

Orang bukan tak kenal siapa lu, orang tahu bagaimana cara lu bercakap, kalau bercakap biasa pun bunyi nya macam MERIAM BULUH PECAH ini kan pulak nak Berdebat. Berdebat tu satu hal lah tapi ADA HATI juga lu nak Sekolahkan Khalid Samad ya... kah kah kah... baik aje le lu jaga Kawasan Parlimen lu dari Permatang sampai ke Sungai Burung, lu kena jaga Kawasan tersebut jangan bagi samapi Kebanyakan Pengundi-Pengundi disana jadi CERDIK. Kalau sampai Kebanyakan dia orang jadi Cerdik jawap nya lu akan jadi Pemaustautin Tetap (PR) di Kolam Udang beb... kah kah kah !. sumber mk


hemmmmm..... gua rasa lu dah boleh buat kenduri kesyukuran kerana tak mendapat malu semasa debat, cuma gua nak tanya aje itu pampers yang lu beli tu tak nak jual murah-murah ke noh omar... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....