DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 25 September 2013

VIDEO : JANGAN BERBURUK SANGKA KATA AL-USTAD SHAHIDAN KASSIM !


Perrrgghh... lu orang tak TANGKAP LELEH  ke beb bila dengar AL-USTAD Shahidan Kassim CHIPS MOORE ni BACA HADIS dalam video diatas... siap baca HADIS yang ada kisah PELACUR dengan ANJING lagi beb... demi MENGUATKAN HUJAH supaya JANGAN BERBURUK SANGKA SESAMA MANUSIA walaupun manusia tersebut BERCAKAP seperti BISKUT CHIPS MOORE iaitu SEKEJAP ADA SEKEJAP TAK ADA... kah kah kah !. baca sini

Gua BANGKITKAN berkenaan BISKUT CHIPS MOORE adalah kerana AL-USTAD Shahidan Kassim ni MENGAITKAN soal PERPADUAN antara RAKYAT dengan BANTAHAN PENIPUAN DAKWAT KEKAL YANG TAK KEKAL... walaupun selepas MENGONCANG KEPALA Pengerusi Suruhanjaya Penipu Rakyat (SPR) seperti yang dinyatakan dalam PANDUAN PENGGUNAAN DAKWAT KEKAL YANG TAK KEKAL... kah kah kah !.

Beliau cuba memainkan LAGU LAMA iaitu kalau PERPADUAN bermakna tiada BANTAHAN... walaupun apa saja KEROSAKAN yang dilakukan oleh ISI PERUT UMNO ianya hendak lah hanya DILIHAT dan DITERIMA dengan PENUH KESYUKURAN DEMI PERPADUAN... selain dari LIHAT dan TERIMA bermakna ianya MEROSAKAN PERPADUAN... Haaaaakkkkkk Tuihhhhhh... BODOH betul MELAYU yang MENGUNDI beliau ni pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) yang lepas beb.

Apa nak buat beb... dah Orang Melayu nak kan Pemimpin Umno menjadi Pemimpin dia orang walaupun sering kali DITIPU dan TERTIPU... jenis TIPU tu pulak beb bukan nya jenis yang BIASA-BIASA tapi yang jenis LUAR BIASA... bukan nya sekali beb tapi BERKALI-KALI... namun masih kebanyakan Orang Melayu TIDAK SEDAR DIRI... sampaikan ada Orang Melayu selepas 56 Tahun Malaysia MERDEKA masih lagi MEREMPAT... walaupun LEMBU NFC sudah duduk di KONDOMINIUM beb... kah kah kah !.

Namun dalam MEREMPAT-MEREMPAT pun masih lagi melaungkan HIDUP MELAYU... HIDUP UMNO... HIDUP PEMIMPIN UMNO... oleh itu apa saja kata Pemimpin Umno terus dijadikan PANDUAN... AYAM NAIK JANGAN MAKAN AYAM... BERITA MINYAK AKAN NAIK HANYA KHABAR ANGIN... bila HARGA MINYAK betul-betul NAIK ohhhhh itu KETENTUAN ALLAH... dan tak lama lagi GULA akan NAIK... tak apa demi KESIHATAN dari Penyakit KENCING MANIS...

...apasal tak cakap kalau MINYAK NAIK HARGA JANGAN GUNA MINYAK TAPI GANTIKAN DENGAN AIR KENCING... bila nanti HARGA GULA NAIK cakap lah JANGAN MAKAN GULA TAPI GANTIKAN DENGAN RACUN TIKUS supaya lu orang boleh MAMPOS CEPAT dan Penyakit Kencing Manis pun tidak DIHIDAPI... ini lah CONTOH betapa BODOH nya Orang Melayu yang MENGUNDI UMNO dalam PRU13 lalu.

Konon nya TANPA UMNO maka Orang Melayu akan DUDUK ATAS POKOK... RAJA-RAJA MELAYU akan LENYAP dan AGAMA ISLAM akan DIHINA...  sedangkan HAKIKAT sebenarnya terlalu banyak Orang Melayu yang tinggal di BANDAR BESAR usahkan untuk MEMILIKI RUMAH beb... untuk DUDUK DIATAS POKOK pun dia Orang TAK MAMPU... manakala bagi RAJA-RAJA MELAYU hanya GAH PADA NAMA dan TIADA KEISTIMEWAAN walaupun DIJALAN RAYA.

Kerana TIADA pun UNDANG-UNDANG yang mengatakan RAJA-RAJA waktu MEGGUNAKAN JALAN RAYA maka KENDERAAN lain MESTI MEMBERI LALUAN kecuali bagi AMBULAN dan BOMBA... habiskan itu pun Pemimpin Umno TAK MAMPU untuk MENGUJUDKAN UNDANG-UNDANG selama 50 Tahun dia orang MEMERINTAH MALAYSIA dengan MAJORITI 2/3 Kerusi Parlimen... tapi MENGURANGKAN KUASA RAJA-RAJA boleh pulak dia orang buat beb... kah kah kah !.


hemmmmm..... sebelum mengajak rakyat kepada perpaduan baik lah ubah perangai hati perut busuk yang ada pada kebanyakan isi perut umno... tunjukan dulu perpaduan sesama umno supaya umno tak mampos lagi seperti tahun 1986 ok... kah kah kah... A B U.

1 ulasan:

  1. Betul cakap Ostad Sahidan tu..... Hadis tu pun sahih, sanat dia kuat dia tak bohong.
    Mai tengok apa yang tersirat dalam yang tersurat, ostad sahidan telah menyamkan kerjaan la ni dengan perempuan pelacoq tu, selama lebih 50 tahu dok buat ghaflah dan jahat dan tak mustahil dengan sedikit kebaikan diakhir hayat ni depa dapt keredaan Allah.....
    Cuma nak tanya sikit ostad sahidan dan ka nak buat baik???? Takut jadi macam Fir'aun nak mati baru nak sahadah tak dan kot ostad dan hoi......

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....