DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 22 Jun 2013

BLACK OUT 505 : SIARAN LANGSUNG PERHIMPUNAN DARI PADANG MERBOK !

Perhimpunan bagi MEMBANTAH segala PENIPUAN yang dilakukan oleh Suruhanjaya Penipu Rakyat (SPR) atau juga di kenali sebagai BARUA UMNO... kalau dalam perkataan BERBUDI BAHASA ialah PENIPU BERLESEN... yang menggunakan UNDANG-UNDANG sebagai PERISAI dalam melakukan segala PENIPUAN untuk MEMBANTU kemenangan ANAK KELAHIRAN INGGERIS PENJAJAH iaitu UMNO/BN dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) yang lalu.

hemmmmm..... memang sebagai pihak yang menipu mana mungkin barua umno tersebut akan mengakui segala penipuan yang dilakukan... melainkan barua umno tersebut akan mengatakan percayalah kepada spr... spr tak bias... spr telus... spr adil... spr bebas... hakkkk tuihhhhh... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....