DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Khamis, 29 November 2012

ANALISA GAMBAR NAJIB DARI KELUARAN TV3/4 DAN UTUSEX MELOYA... KALI NI GUA TAK NAK GELAK !

Seperti yang gua katakan pada N3 yang lepas DISINI bahawa gua TAK KATA yang DSHN tidak ada di MASJID PUTRA ketika itu... benar seperti kata-kata SAHABAT yang mengatakan ADA melihat VIDEO yang DISIARKAN oleh TV3/4... betul juga apa yang dikatakan yang beliau BERSESAK-SESAK dengan JEMAAH yang lain semasa itu... dan memang gua SALAH dengan menganggap bahawa itu gambar bersesak itu TAK BETUL... ok gua MOHON MAAF... sebab gua SALAH jadi NO HAL untuk gua mohon maaf pada lu orang beb... kah kah kah !.

Tetapi apa ISU yang NAK gua KETENGAHKAN ialah berkenaan gambar yang DISIARKAN oleh Utusex Meloya yang gua rasa telah DIEDIT bagi MENAMPAKAN yang Datuk Seri Haji Najid (DSHN) BETUL-BETUL TAWADUK beb... disini gua ANALISA pulak gambar yang disiarkan oleh TV3/4 yang pada PANDANGAN gua BERCANGGAHAN dengan gambar yang disiarkan oleh Utusex Meloya... ada yang kata gambar dari Utusex tersebut sedang BERDIRI... ok gua terima yang gambar tersebut sedang berdiri... jadi itu sebab gambar PENGAWAL PERIBADI DSHN TINGGI MELANGIT dan gambar dari TV3/4 tersebut dikatakan sedang DUDUK...  dan gua juga TERIMA keadaan JEMAAH sedang DUDUK... kah kah kah !.

Yang PELIK nya beb ialah kalau KEDUDUKAN BAHASA BADAN JEMAAH yang lain ada PERBEZAAN diantara gambar DUDUK dan BERDIRI... tapi tak kan gambar DSHN yang disiarkan oleh Utusex Meloya yang dikatakan sedang BERDIRI sama aje dengan gambar sedang DUDUK yang disiarkan oleh TV3/4 beb... kah kah kah... sekali lagi gua katakan yang gua tak kata beliau tak ada sana... dan gua juga SILAP bila mengangap gambar DSHN bersesak-sesak itu tak betul... tapi ada ke gambar yang disiarkan oleh Utusex itu betul beb... yang mana bahasa badan jemaah yang lain BERDIRI tapi bahasa badan DSHN MASIH DALAM KEADAAN DUDUK TAHYAD AKHIR... kah kah kah !.

DARI UTUSEX MELOYA
DARI TV3/4

Kalau mengikut kata sahabat gua pulak... gambar yang disiarkan dari Utusan tersebut memang dalam keadaan berdiri sambil BERDO'A... tetapi dikhabarkan tiba-tiba sahaja DSHN terdengar kata-kata "ROTI NAJIB SATU"... maka terus sahaja secara spontan DSHN menyengekan badan nya untuk MERASA sama ada TELOR beliau ADA ataupun HILANG... kah kah kah... habis tu beb APA HAL nya beliau MENYENGEKAN BADAN beliau kalau bukan untuk merasa telor beliau... lu orang PIKIR-PIKIRKAN pulak apa hal JEMAAH lain BERDIRI tapi beliau Masih DUDUK TAHYAD AKHIR... kah kah kah !.


hemmmmm..... setiap teguran yang asalkan bukan nya datang dari umno dan isi perutnya tetap akan gua ambil perhatian beb... lu orang jangan risau untuk tidak bersetuju dengan gua selagi ianya bukan untuk menyambung nyawa umno yang dah nak mampos... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan beb... heeeee... A B U.

5 ulasan:

 1. AKU NAK TULIS APA YANG AKU RASA NAK TULIS..ADA AKU KISAH...MAT INDERA SIPEJUANG BANGANG NI ADALAH BLOGGERS YANG DAH TAK LAKU..BLOGGER HARAMJADAH KAKI LIMA..KERJA CACI KEPALA KOTE

  BalasPadam
 2. pejuang kepala kote mampos..jenis jilat buntut

  BalasPadam
 3. Ada juga penyokong umno bangsat masuk kat sini ya...

  BalasPadam
 4. "AKU NAK TULIS APA YANG AKU RASA NAK TULIS..ADA AKU KISAH...MAT INDERA SIPEJUANG BANGANG NI ADALAH BLOGGERS YANG DAH TAK LAKU..BLOGGER HARAMJADAH KAKI LIMA..KERJA CACI KEPALA KOTE"<----- Nie ke bahasa indah org PAS?? belum mentadbir lgi, bahasa dah mencerminkan diri.. usap kepala kote, ibarat perangai sama mcm DSAI jilat buntut org..

  BalasPadam
 5. oiii mat indera... kenapa lah hang siarkan komen anak haram umno yang ni... lebih baik hang padam kan nak muntah pun ada... jenis cakap tak cermin diri... jenis bangsat patut tulis kat muka mak bapak dia sendiri... bodoh betul

  BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....