DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Ahad, 30 September 2012

VIDEO DSAI AJAK DS HJ NAJIB DENGAR ULASAN BAJET DI PARLIMEN... AYUH DS HJ NAJIB CEPAT TANYA DS HJH ROSMAH BOLEH KE TIDAK , KAH KAH KAH !

Walaupun hampir dari awal hingga akhir beliau menggunakan Pembentangan Belanjawan 2013 untuk menghentam Pimpinan Pakatan Rakyat (PR) khususnya terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim (DSAI)... namun DSAI tidak mengharapkan DSHN untuk menyahut cabaran berdebat dengan beliau... bagi beliau cukup sekadar DSHN hadir di Parlimen pada hari Isnin ini bagi mendengar pula Perbahasan yang akan dimulakan oleh DSAI selaku Ketua Pembangkang... itulah harapan beliau.

Jikalau itu harapan DSAI begitu jugalah harapan kebanyakan rakyat Malaysia yang cerdik khasnya diluar Umno... lu orang faham-faham aje le kenapa gua kata yang cerdik berada diluar Umno ya beb... kah kah kah... kalau penchacai Umno tak puas hati suruh dia orang tanya dengan Tun Mahathir mantan Presiden Umno merangkap Perdana Menteri Maha-Masalah Negara... kah kah kah... atau kalau tak faham Maha-Masalah Negara suruh dia orang tanya Bekas Ketua Parti kepada Syaitan Yang Dikenali ok... kah kah kah !.

Lu orang agak-agak berani tak DSHN datang untuk mendengar Belanjawan 2013 yang beliau bentangkan dibahaskan oleh Ahli Parlimen PR... gua rasalah kalau beliau datang pun sudah pasti beliau Memakai Pampers yang dibekalkan oleh Datin Seri Hajah Rosmah Mansor (DSHRM) isteri beliau... kah kah kah... itu pun kalau DSHRM benarkan beb... tetapi peratus untuk DSHRM tidak membenarkan adalah besar... kerana pada beliau lebih baik DSHN malu kerana tak hadir daripada DSHN dimalukan semasa perbahasan Belanjawan 2013... kah kah kah !.

Sebab beliau tahu dimana kelemahan DSHN... kerana itu beliau tak pernah membenarkan DSHN berdebat dengan DSAI... walaupun itu yang diharapkan oleh sebahagian besar rakyat yang cerdik kecuali sebahagian besar penyokong Umno yang memang tak cerdik serta mempunyai Muka Tak Malu Tahap Gila Babi... kah kah kah... jangan lah lu orang Pechacai nak kecik hati ke atau terasa hati... sebab taraf lu orang sampai begitu akibat kemahuan lu orang sendiri beb... lu orang sanggup berketuakan seorang pemimpin yang hanya berani bercakap didepan orang yang tak boleh menjawap dikala itu juga... dalam kata lain Ketua Tak Ada Telor... kah kah kah !.


hemmmmm..... dikatakan oleh dsai hampir setengah masa diperuntukkan untuk menempelak beliau semasa pembentangan belanjawan 2013... yang mana ianya dapat disaksikan seluruh rakyat yang mengikuti siaran lansung tersebut tanpa dapat menjawap... apa punya kelas lah pemimpin yang mengaku wassatiyah demokrasi terbaik ni... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....