DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 23 Jun 2012

VIDEO ORANG ASLI DITIPU OLEH UMNO/BN... BOLEH LAH SIAP-SIAPKAN KUBUR UNTUK UMNO/BN, KAH KAH KAH !Kalau dah Orang Asli pun sudah mendakwa mereka ditipu dan harta mereka dirampas... bertambah jelas lah lagi yang jangka hayat Umno/Bn terkubur semakin hampir... kah kah kah... kalau dulu Orang Asli ni umpama Simpanan Tetap Umno/Bn seperti Negeri Sabah dan Serawak... tapi rasanya dengan melihat video tersebut perkataan Simpanan Tetap sudah menjadi Kenangan Lalu atapun Kenangan Mengusik Jiwa buat Pemimpin Umno/Bn... kah kah kah !.

Itu lah hakikat yang terpaksa diterima oleh Pemimpin Umno/Bn akibat dari Perbuatan mereka sendiri... selama 54 tahun diberi kepercayaan atas ketidak pengetahuan penipuan Umno/Bn oleh rakyat... namun kalau dah lahirnya atas dasar penipuan Inggeris Penjajah konon nya untuk membela rakyat lama kelamaan sesuatu yang busuk akan terbau juga... ia seperti barah yang memakan sel-sel darah begitu juga lah penipuan didalam Umno/Bn... kah kah kah !hemmmmm..... semua benda dan orang nak pemimpin umno/bn tipu... dari benda dilaut hinggakan didarat... daripada kapal selam sampaikan ke lembu pemimpin umno tak kira beb... asalkan msyuuuuuuuukkkk... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

2 ulasan:

  1. Haram Jadah BE END ni. Tanah adat orang asli pun korang nak rembat. Semua korang nak rembat. Orang asli tak tau nak ada ada kan cerita. Pi mampos cepatlah BE END. Phuuiiiit!

    BalasPadam
  2. LINGKOP MALAYSIA SELAGI TIDAK ABU !

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....