DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Rabu, 23 Mei 2012

(VIDEO) PERGGGHHH... HEBAT LAH BRO... SELEPAS MENIPU, LU MASIH BOLEH MENIPU ORANG YANG SAMA YA, KAH KAH KAH !.Hebat lah lu bro... dah ramai orang lu tipu tapi lu masih boleh menipu lagi... kah kah kah... yang pelik nya eehhh eehhh... ada pulak yang percaya lu punya cakap siap buat sidang video dengan siap penyokong lagi kat belakang lu... kah kah kah... apa ilmu lu pakai bro... sampaikan lu boleh tipu orang yang sama beberapa kali... gua pun nak menuntut dengan lu lah bro... kita share la boleh... kah kah kah !.

Lu memang boleh menyaingi kepimpinan yang Umno/Bn lampau lah bro... kerana selama 50 tahun mereka bejaya menipu rakyat khasnya orang Melayu konon nya Umno Pejuang Melayu dan lahir hasil Pejuangan Melayu... sedangkan hakikat sebenarnya Umno adalah Anak Inggeris Penjajah yang lahir hasil persetubuhan haram yang tak diketahui siapa Ibunya demi menjaga kepentingan Inggeris Penjajah... kah kah kah !.

Sebenarnya bro... lu sekarang amat dikehendaki oleh kepimpinan Umno/Bn Negeri Perak sedang Nazak... tapi mereka silap... lu yang disangkakan boleh menambah Nyawa Umno/Bn Negeri Perak rupanya menjadi pembantu Malaikat Maut dalam menjalankan tugas mencabut Nyawa Umno/Bn... kah kah kah... dimasa lu mengamuk tempoh hari kesan tugas lu mencabut Nyawa Umno/Bn ada tapi sikit aje atau ciput berbanding selepas lu jilat balik ludah lu... kah kah kah !.

Dan Syukur Alhamdulililah dengan lu menjilat balik ludah lu... peratus lu menolong Malaikat Maut mencabut Nyawa Umno/Bn terus melonjak naik bro... kah kah kah... tapi tak pasti sama ada kepimpinan Umno/Bn Negeri Perak perasan atau tidak perana lu tersebut... mungkin umpama orang lemas didalam lumpur yang hendak bernafas tak peduli apa asalkan boleh keluar dari lumpur... dan mereka ingat lu tu sebagai tebing... rupa-rupanya lu adalah lombong pasir jerlus... yang boleh menegelam terus Umno/Bn... kah kah kah !.

Ok lah bro gua nak tayangkan kat penyokong Pakatan Rakyat (PR) untuk lihat gelagat lu menipu... disamping menampakkan kebodohan kepimpinan Umno/Bn bagi dilihat oleh Pencachai Umno merangkap Penyokong Terpilih... serta yang gua paling kesian iaitu penyokong membabi buta Umno/Bn yang ditipu hidup-hidup oleh PemimpinUmno/Bn  dengan menyangka Umno/Bn pembela Orang Melayu dan Rakyat Malaysia... sedangkan Umno/Bn ialah Menipu Orang Melayu dan Rakyat Malaysia... kah kah kah !.


                         VIDEO PERTAMA SEMASA LU MENGAMUK DENGAN PEMIMPIN UMNO


                         VIDEO KEDUA LU MENUDUH NIZAR PULA MENIPU DENGAN SELAMBA


                       VIDEO KETIGA MEMANG LU PENIPU HARAMJADAH BRO, KAH KAH KAH


hemmmmm..... cuma satu aje gua nak ingatkan lu... jangan bagi pemimpi umno/bn tahu segala penipuan lu... atau pun jangan bagi umno/bn kuat dan sampai tak perlukan lu lagi... sebab kalau mereka tak terima lu lagi... takut-takut lu boleh jadi hantu raya bro... kerana tak ada orang hendak lu... kah kah kah... umno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....