DIA RELA MEMPERTAHANKAN NYAWA DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KEMERDEKAAN SEBUAH NEGARA YANG TERBELENGGU OLEH RANTAI PENJAJAH... JUSTERU ITU NAMA MAT INDERA SEWAJARNYA DIABADIKAN SEBAGAI PEJUANG DAN BUKAN PETUALANG... PETITKAN DARI BUKU PENGUKIR NAMA JOHOR DT... TERBITAN YAYASAN WARISAN JOHOR (YWJ)

SAHABAT

.

.

.

.

.

.

.

.

Terkini

get this widget here

Sabtu, 25 Februari 2012

SELEPAS NURUL IZZAH MENYAHUT CABARAN DEBAT, RAJA NONG CHIK TERUS KECUT... KAH KAH KAH KAH !!!

BELUM BERDEBAT MUKA MUKA DIA DAH MERAH BEB
Apa dah jadi dengan Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Seri Raja Nong Chik Zainal Abidin ni... ia berhubung debat bagi membincangkan isu dana Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) bagi membiayai skim perumahan kos rendah... sedangkan beliau yang membuat cabaran... dan cabaran tersebut telah pun di sahut oleh Ahli Parlimen Pakatan Rakyat.

Sehingga sekarang beliau masih belum menberi jawapan dimana dan bila debat akan diadakan... Menurut Ahli Parlimen Lembah Pantai, Yb Nurul Izzah Anwar beliau amat kecewa kerana sehingga kini tiada respons daripada Menteri  tersebut... sedangkan beliau yang membuat cabaran berdebat dengan tiga Ahli Parlimen PR... iaitu Nurul Izzah sendiri... Yb Dr Dzulkefly Ahmad Ahli Parlimen Kuala Selangor dan Yb Tony Pua Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara... dengan satu lawan satu.

Kalau dah cabar orang kenapa senyap aje kecut ke.... kah kah kah kah !!!... konon nya nak jadi pahlawan rakyat... tapi sampai sekarang masih membisu seribu bahasa... dimaklumkan oleh YB Nurul Izzah ianya tiada respons sejak 6 Feb'2012 waktu cabaran debat... sudah hampir dua minggu cabaran disahut... namun Menteri tersebut buat bodoh aje... dan boleh kata pulak tu yang Yb Nurul Izzah Puteri Spin... kah kah kah kah !!!... lawak-lawak... memang dasar muka tak malu ...kah kah kah kah !!!.

Rasa nya beliau akan terus buat bodoh aje... sebab segala nya tidak menyebelahi beliau... dan mencabar Ahli Parlimen PR berdebat satu kesilapan yang beliau lakukan... kah kah kah kah !!!... macam mana nak jawap... pinjaman dari wang KWSP dikenakan kadar faedah sehingga 6.5 peratus untuk Perumahan Rakyat Miskin... tapi bagi Projek Lembu NFC Untuk Jadi Kaya Raya kadar faedah hanya 2 peratus... kah kah kah kah !!!.


hemmmmm..... kalau dah kecut cakap aje kecut... paling-paling pun orang akan mengata dalam dua minggu aje... itu pun kalau ada isu lain lagi cepat orang akan tinggalkan isu ini... tapi siapa nak mengaku kecut bro... boleh hilang kejantanan... kah kah kah kah !!!... umno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee.....

1 ulasan:

  1. Apa kata kita gelarkan dia
    Raja kecut...Dan musim depan masuk raja lawak ke 7

    BalasPadam

Lu orang boleh tulis apa yang Lu orang rasa nak tulis... tetapi semestinya apa yang Lu orang tulis tu Lu orang lah yang bertanggongjawap... gua tulis gua yang tanggong tak kan Lu orang tulis gua pulak nak tanggong... itu tak adil nama nya beb... kah kah kah....